Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Sportivii pregătiți de Adrian Lungu la Complex Gym Oțelu Roșu au participat recent la Turneul Internațional de box „Dracula” Open Arad și la Campionatul Național de Semi Kempo de la București, de unde s-au întors cu rezultate foarte bune!

La Campionatul National de Semi Kempo, organizat de Federatia Romană de Kempo, în perioada 3-4 martie, Complex Gym a participat cu șapte sportivi, după cum urmează: Lungu Marcus Aurelius și Carebia Alexandru au luat medalie de aur, Florea Andreea a luat argintul, iar Geantă Ionela a obținut bronzul. Ceilalți trei sportivi, Totora Mihai, Sabău David și Carebia Andrei nu au putut trece, din păcate, de calificări. „A fost o competiție grea, cu 50 cluburi sportive participante și 780 de sportivi concurenți. Mulțumim părinților acestor minunați copii pentru sprijinul acordat în această deplasare.”, a spus antrenorul Adrian Lungu.

Turneul Internațional de box „Dracula” Open Arad s-a desfășurat la finalul lunii februarie, iar caransebeșeanca Florea E. Andreea a luat aurul, fiind dublu legitimată la ACS Complex Gym (kickbox-kempo) și CS Corvinul Hunedoara (box). Aceasta a reușit să se impună la categoria junioare +80 kg.

„Cea mai recentă competiție a fost duminică, 5 martie, unde am participat la o competiție interclub (neoficială) în sistem superfight, la Deva. Am concurat cu zece sportivi și am obținut șapte medalii de aur și patru de argint. După participarea la Campionatul Național Semi Kempo de la București, am ajuns acasă duminică dimineață după ora 3, iar la 8 am dat adunarea din nou pentru a ne deplasa la Deva pentru a răspunde prezent la alta competiție sportivă denumită <<Drumul către glorie>>. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute de toți copiii!”, a mai adăugat Lungu. Două medalii de aur au fost obținute de Puiulescu Maria, iar câte una pentru Lungu Marcus Aureliu, Sabău David, Carebia Andrei, Radu Abel și Petrescu Iosif. Medalii de argint au fost câștigate de Lucaci Samuel, Geanta Ionela, Carebia Alexandru și Totora Mihai.

„De această dată surpriza este sportiva Puiulescu Maria Florina, care s-a impus în două meciuri superfight, câștigând astfel două locuri I. De asemenea, surpriza a fost și evoluția lui Radu Abel, care aflat la primul meci din cariera lui, a reușit să se impună înainte de limită prin KO. Am avut ocazia acum de a testa și sportivi începători alături de cei avansați, chiar depășind într-o oarecare măsură limitele fiziologice ale acestora.”, a încheiat antrenorul Adrian Lungu, de la Complex Gym Oțelu Roșu.

JCS-Ștefan Moraru