Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Angajații Serviciului Public Întreținere și Reabilitare fac ultimele pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Teiuș, în data de 1 iunie!

Ambele bazine, atât cel pentru adulți cât și cel pentru copii, vor fi umplute, se amenajează terenul de volei pe plajă, iar cele de minifotbal, baschet sau tenis cu piciorul sunt deja pregătite pentru a-i primi pe amatorii de sport, soare și apă. „Pregătiri pentru deschiderea Ștrandului Municipal! În data de 1 iunie, vă așteptăm să participați la deschiderea sezonului de vară, la ștrand. Pe lângă relaxarea pe șezlong si bălăceala în apă, vor fi organizate o mulțime de activități sportive: fotbal, volei, tenis cu piciorul, tenis de masă, baschet, înot, iar seara ne vom distra împreună la discotecă. INTRAREA VA FI LIBERĂ!”, anunță Primăria Caransebeș.

Și tot de 1 iunie, în Parcul Teiuș, dar în Orășelul Copiilor, municipalitatea îi așteaptă pe cei mici, alături de părinți, la o zi specială. De la ora 9, așteptăm toți copiii între 3-10 ani în Orășelul Copiilor. Acolo vor putea participa la diverse concursuri de alergare, biciclete, escaladă, desene pe asfalt, dans, dar și teatru de păpuși. Părinții să se pregătească să alerge sau să pedaleze împreuna cu copiii lor! De la ora 12, copiii vor putea să facă turul orașului cu un autobuz special, în care vor fi întâmpinați de personaje din desene animate și vor fi premiați cu dulciuri”, sună invitația administrației locale.

În aceste condiții, cum și temperaturile se anunță în jur de 30 de grade, ce poate fi mai plăcut decât o zi de distracție în Parcul Teiuș!

JCS-R.M.