Caraş-Severin, Romania

ANINA – Dacă în primăvară, coordonatorul proiectului pentru realizarea unei reţele de transport gaze naturale Reşiţa – Anina, Dani Dumitru Vlad, spunea că deja s-a stabilit traseul fiind, totodată, pregătită documentaţia pentru obţinerea certificatului de urbanism, se pare că şi acest pas a fost făcut recent!

Primăria Anina a obţinut acest certificat, respectiv Certificatul de urbanism Nr. 241, eliberat de Consiliul Judeţean, privind lucrările de construire la proiectul „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final în orașul Anina, județul Caraș-Severin“.

Reamintim că după intabularea străzilor, la înţelegere cu autorităţile din cadrul Primăriei Reşiţa, s-a stabilit ca traseul conductei de gaz să pornească de pe Valea Ţerovei, până la ieşirea din Doman, apoi să trecă pe lângă drumul naţional, travesând celelalte localităţi, respectiv Lupac, Caraşova şi Gârlişte. Odată obţinut acest certificat de urbanism, urmează alte etape, de întocmire a documentaţiilor necesare pentru obţinerea avizelor de construire.

JCS-A.G.