Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a V-a a play-out-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița a fost învinsă miercuri în Valea Domanului, de Olimpia Satu Mare, cu scorul de 3-0.

După prima repriză, scorul a fost egal, 0-0. Minutul 55 a adus deschiderea scorului, din penalty-ul transformat de Adrian Mărkuș, după un henț al unui jucător reșițean în propriul careu. Oaspeții și-au mărit avantajul în minutul 75, prin fostul golgheter al rosso-nerilor, Vasile Buhăescu, acesta profitând de lipsa de reacție a apărării reșițene și înscriind cu o lovitură de cap din preajma careului mic. Și pentru ca tacâmul să fie complet, Olimpia a înscris golul al treilea în minutul 90, printr-un junior, Horea Bîgiu, care a primit o pasă ideală de pe stânga de la Vasile Buhăescu.

Metalul: Zimmermann – I. Vlad, Naziri (min. 74, Crăciun), Chira, Makinde (min. 81, Buzdugan) – El Abdouni (min. 60, Pitulice), Julei – Kis, C. Anghel, Jamali – Vitorovic. Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă, la Satu Mare, în etapa a VI-a a play-out-ului. Dacă Olimpia este neînvinsă în această fază a competiției, în schimb Metalul este echipa fără victorie în play-out.