Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este vorba despre un bărbat de 35 de ani din Bocşa și două femei, de la Cornereva și Oțelu Roșu, informează Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin, care apreciază efortul şi vigilenţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie, sprijinul şi implicarea IPJ CS fiind esenţiale în soluţionarea acestor situaţii!

Cuantumul amenzii este în valoare de 10.000 de lei. Este cea de-a doua amendă aplicată până în acest moment în judeţul Caraş-Severin, prima, vă reamintim, fiind aplicată unei femei, la Băile Herculane.

Au fost verificate 19 adrese privind un număr de 30 de persoane care au fost verificate la domiciliu în legătură cu ţările din care au venit, respectarea izolării la domiciliu sau alte aspecte. Pentru toate cele 108 persoane introduse în regim de autoizolare au fost transmise datele necesare.

UPDATE. Într-un comunicat de ultimă oră remis redacţiei, Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin anunţă că a mai fost aplicată o amendă pentru nerespectarea condiţiilor de autoizolare la domiciliu, cu ajutorul Poliţiei Caransebeş. Este vorba de o femeie din satul Bojia, com. Cornereva, care a fost amendată tot cu suma de 10.000 lei.

UPDATE 2. Și la Oţelu Roşu a fost surprinsă o femeie care a părăsit domiciliul unde se afla în regim de autoizolare, pentru a-şi rezolva nişte documente. Sesizarea în cazul femeii de la Oţelu Roşu a venit direct din partea comandantului IPJ Caraş-Severin, care a şi sprijinit, dealtfel, acţiunea de verificare.

Până în prezent DSP CS a aplicat patru amenzi în valoare totală de 40.000 lei, la Băile Herculane, Bocşa, Oţelu Roşu şi Bojia. Aviz amatorilor autoizolaţi cu furnici pe talpă!

JCS-A.G.