Caraş-Severin, Romania

CRUȘOVĂȚ – O anexă a unei gospodării din satul Crușovăț, comuna Cornea, a fost cuprinsă astăzi de un incendiu, fiind solicitată intervenția salvatorilor cărășeni!

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane și ai Detașamentului Caransebeș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornea. La sosirea forțelor ardeau cu flacără acoperișul magaziei și interiorul acesteia, folosită și ca afumătoare. Prin intervenția promptă a pompierilor a fost înlăturat pericolul de propagare la clădirea din apropiere, pompierii salvând o parte din interior de aproximativ 40 mp, cu bunurile aferente. În urma incendiului au ars elementele de acoperiș pe întreaga suprafață de aproximativ 100 mp, iar în interior au ars aparate electrocasnice, elemente de mobilier și preparate din carne puse la afumat, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.“, transmite ISU.

Cauza probabilă de producere a incendiului are legătură cu „porcăriile“ puse la fum, concluzia fiind că jar sau scântei ar fi căzut pe materialele combustibile aflate în imediata apropiere.

JCS-A.M.