Caraş-Severin, Romania

MARGA – Asta ne-a spus primarul Nicolae Beg când ne-a vorbit de construcția unei noi clădiri pentru primărie, finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI), cu un fond total de 3,2 milioane de lei!

Lucrările la noua primărie au început în februarie anul acesta și sunt programate să fie finalizate până vara viitoare. „Clădirea actuală a primăriei a fost construită în 1911 și era deteriorată, nu se putea reabilita. Când am adus echipa de constructori, mi-au spus direct: Adu buldozerul!”, a precizat primarul Beg.

Edilul comunei ne-a anunțat şi că vor începe în curând lucrările de asfaltare a drumului principal din localitate. ,,Proiectul, care include și amenajarea de trotuare și rigole, se va desfășura pe o lungime totală de 6 km. Finanțarea acestuia, în valoare de 8 milioane de lei, este asigurată prin Programul <<Anghel Saligny>>.”, a declarat edilul.

Aceste proiecte vizează îmbunătățirea infrastructurii și a condițiilor de trai pentru locuitorii din Marga, oferind astfel un impuls pozitiv dezvoltării locale.

JCS-Denis Dutca