Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Susţine Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean, care mai crede că sunt primari PNL care nu au capacitatea de a înţelege importanţa unor investiţii!

De mai multe ori, şeful judeţului a afirmat, vizavi de proiectul Nedeia, că în spatele opoziţiei la acest proiect a primarilor comunelor Brebu şi Obreja este PSD, partidul din care fac parte cei doi. Întrebat, în cadrul celei mai recente conferinţe de presă, cine este în spatele primarilor liberali de la Zăvoi şi Turnu Ruieni, care nu sunt nici ei de acord cu anumite idei ale lui Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean a răspuns: „Probabil dvs, presa, încercaţi să auziţi de la mine un răspuns de genul că preşedintele PNL e în spatele acestor doi primari. Nu voi spune asta pentru că eu cunosc efortul făcut de domnul Marcel Vela pentru a da viaţă proiectului de pe Nedeia. Înclin să cred că este vorba despre neînţelegerea importanţei acestor proiecte, la care se adaugă anumite motive personale şi o oarecare lipsă a capacităţii de a înţelege însemnătatea acestor proiecte pentru judeţ“.

Păi şi atunci înseamnă că este anarhie în PNL? O altă întrebare a presei. „Nu. Este democraţie. Dacă la PSD, printr-un simplu telefon dat de liderii partidului, primarii se conformează la ceea ce li se spune să facă, la PNL democraţia dăunează. Democraţia este bună acolo unde oamenii au puterea să judece lucrurile corect. Uneori, preferăm un rezultat bun venit dintr-o direcţie impusă în locul unei democraţii care ne lasă cu autobuzul în mijlocul drumului“, a mai precizat şeful judeţului, Romeo Dunca.

JCS-Nina Curiţa