Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ceva întârzieri, produse de contestarea licitaţiei pentru execuţia lucrărilor la Centrul Civic al Reşiţei, situaţia s-a rezolvat, ne asigură primarul Ioan Popa.

„Intrăm în linie dreaptă pe proiectul de reabilitare a Centrului Civic din Reşița! Am semnat contractul de execuție a lucrărilor care vor începe, la propriu, în prima jumătate a lunii octombrie. Proiectul are o valoare de 27.310.841 lei (aproximativ 6 milioane de euro), bani din fonduri europene, din care contribuția Primăriei Reşița este de 2%. Din momentul începerii lucrărilor, adică în 8 luni de zile, vom avea un centru nou, cu pavaj din roci dure, de 8 cm, rețele edilitare noi, mobilier urban nou, zone verzi etc“, a nunțat edilul.

Trebuie menţionat că pavelele vor fi montate de o firmă din Lugoj, peste un strat-suport de nisip.

A.M.

Foto: PMR

5 Comments

 1. O să aibă grijă cine să își pună amprenta pe lucrarea din Centrul satului Reșița câinii că mișună că furnicile lăsând grămezi de balegi și pârâiașe de urina cum este prezent pe toate ulițele,nu sunt străzi doar e dat Reșița,și plin de țigani care fac mizerie,resturi de mâncare,își fac nevoile ei și bețivii satului și alți neciopliți,pet-uri,mucuri de țigări,iar guguștiucii din Local Police Kombat vor privi că de obicei nepăsători cum Reșița și ce a mai rămas din ea ,se afunda în mizeriile și rahatul câinesc și al oamenilor încet și sigur zi după zi.V-am prezentat UN PROGGRAM DESPRE SI IN RAHAT.Autor incontestabil un edil și ceilalți ai lui cascadorii rasului.:))))))))))))))

 2. Puteau si ei sa mai astepte pana prin decembrie, ianuarie, sa dea inghetul :)))))))))))

 3. În octombrie se închid terasele,peste opt luni se redeschid…
  Spor la lucru !
  Sper să nu fie mai frig de minus zece grade…

 4. Dirksenu nu lucreaza ca teparu ala de Fiipescu, macar atat avem noroc ca va fi de calitate lucrarea.

 5. Opinia publica Reply

  Dacă in centru e așa, vă imaginati cum e la periferie și în satele aparținătoare unde Local Police Kombat nu patruleaza și nu ajunge deloc

Adaugă comentariu