Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Scena pentru concertul din 4 august este în lucru, sub ochii artistului care pare a urmări atent felul cum decurg lucrările. Primăria a pus în vânzare și bilete în format fizic la punctele de vânzare din Centrul Civic și Parcul Tricolorului. Evenimentul va începe joi la ora 20, în deschidere urmând a cânta Natalia Chisăliță și Dean Bowman!

Piesa „În vise”, a treia a Nataliei Chisăliță, va fi lansată pe 9 august, de ziua tinerei soliste și va fi însoțită de un videoclip de animație realizat de către Jianina Alondra, videoclip care transpune în realitate trăirile Nataliei. Acesta este cadoul pe care tânăra artistă îl face celor care îi ascultă muzica, versurile piesei fiind scrise de Irina Kupko, pe muzica lui Edward Sanda. „Aleg să cânt despre iubire deoarece iubirea este cel mai frumos sentiment din care iau naștere piesele și o poartă către sufletul unui artist. Mă refer la acei fluturi în stomac care apar atunci când înregistrezi piesa, amintindu-ți de momentele frumoase, dar și de cele mai puțin frumoase”, afirmă Natalia.
Despre videoclip, am aflat că este unul de animație, în care Natalia practic nu apare. „Este un videoclip realizat din imaginația noastră, Jianina fiind o fată foarte talentată, care depune tot efortul pentru ca videoclipul să fie gata până pe 9 august”, mai aflăm de la Natalia despre clipul care va fi lansat pe canalul său de youtube.

Până atunci însă, concertul de joi bate la ușă. Natalia va repeta chiar și miercuri, alături de Dean Bowman și pianistul care-i va acompania. Are emoții, pentru că împreună au muncit foarte mult pentru acest concert. Dar e convinsă că totul va ieși așa cum își doresc cei doi, că evenimentul va încânta Reșița și toată lumea se va bucura de acest concert. Reamintim că, în deschiderea lui Gregory Porter, Natalia va interpreta singură o piesă și altele trei alături de Dean Bowman.

Bianca Lința, managerul Nataliei, s-a hotărât ca pe lângă propria-i carieră muzicală, să se concentreze și pe ascensiunea tinerelor talente. Deoarece crede foarte mult în viitorul tinerei soliste din Reșița, a decis să se implice în cariera acesteia și să o susțină. „Pe Naty am observat-o mult timp, i-am văzut ambiția și determinarea, am văzut în ea un copil care merită sprijinit. M-am văzut pe mine în ea, pe părinții mei în părinții ei. Amândouă venim din familii frumoase care ne-au sprijinit și ne-au iubit necondiționat. Îmi doresc să pot inspira cât mai mulți tineri să își urmeze inima”, afirmă Bianca despre tânăra solistă din Reșița.

JCS-Ionel Ivașcu