Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Omul de afaceri care încearcă să revitalizeze aeroportul din Caransebeș s-a întâlnit cu fostul premier britanic la Washington, la evenimentul anual intitulat Micul Dejun cu Rugăciune, care adună laolaltă 1300 de oameni politici, de afaceri, lideri de cult și fețe religioase!

„Am fost invitat ca să ne rugăm la Dumnezeu pentru fiecare țară în parte, deci și pentru România și pentru români. Și fiind aici, am rostit de cât mai multe ori, la fiecare întâlnire: Romania, Romanians, Banat Caransebes Airport!”, ne-a spus Gabriel Olariu, care l-a întâlnit acolo, printre alții și pe fostul premier britanic Boris Johnson, cu care a dialogat câteva minute.

Olariu nu a fost singurul om de afaceri care are legătură cu Caransebeșul prezent în SUA, din delegație făcând parte și Vasile Albulescu, unul din acționarii Formin și, coincidență sau nu, prieten din copilărie cu Sorin Grindeanu, ministrul care trebuie să aprobe proiectul de revitalizare a Aeroportului Caransebeș, pe care-l are în plan Gabriel Olariu.

Tot în delegație i-am putut regăsi pe social-democrații Titus Corlățean sau Lucian Romașcanu, dar și pe liberalul Ben-Oni Ardelean.

JCS-R.M.