Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ieri, 4 iunie, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au identificat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din Reșița, bănuit că în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din municipiu, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului!

Vecinii spun că cei doi erau în conflict din cauza unui loc de parcare pe care se certau de ceva vreme. Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. După comiterea faptei, tânărul de 19 ani a părăsit locul faptei ascunzând pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit de polițiști.

„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.”, a transmis Poliția Caraș-Severin.

JCS-A.M.

FOTO cu caracter ilustrativ: iStock