Caraş-Severin, Romania

Tot mai des, poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Caraş-Severin se laudă cu capturi de ţigări de contrabandă. Chiar dacă este vorba despre cantităţi nu foarte mari, este bine că se fac controale…

„Astfel, în data de 29 martie 2011, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Naidăş, acţionând în baza unor informaţii, a oprit pentru control pe comunicaţia Naidăş Oraviţa un autoturism condus de cărăşeanul P.E., de 69 de ani. Şoferul a fost oprit deoarece poliţiştii aveau suspiciuni că acesta transporta ţigări fără documente de provenienţă“, informează comisarul Florin Crăciun, din cadrul IJPF Caraş-Severin. La controlul efectuat, poliţiştii de frontieră au depistat în interiorul anvelopei de la roata stângă faţă a maşinii nu mai puţin de 2.300 ţigarete cu timbru sârbesc, fără ca şoferul să poată prezenta acte pentru acestea.

„Ţigările, în valoare de aproximativ 625 de lei au fost confiscate, iar maşina în care au fost ascunse a fost indisponibilizată“, a mai declarat comisarul Crăciun.

Anca Preda

Adaugă comentariu