Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un tânăr de 25 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de loviri sau alte violenţe!

Potrivit procurorilor cărăşeni, „în actul de inculpare s-a reținut că, în data de 21 iunie 2020, în jurul orelor 14,30 o persoană de sex masculin i-a aplicat persoanei vătămate Ș.C. o lovitură cu cuțitul, provocându-i o plagă prin tăiere în zona feței, gâtului și umărului.
La data de 21.06.2020 a fost dispusă reținerea suspectului, iar în cursul zilei de 22.06.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă a formulat propunere de arestare preventivă către Judecătoria Moldova Nouă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Moldova Nouă a admis propunerea și a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.06.2020“.

Procurorii mai precizează că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au ca drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale precum și respectarea prezumției de nevinovăție.

JCS-L.A.