Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Potrivit Poliției județului, miercuri, 16 martie, bărbatul de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Caransebeș, fiind cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție, pentru violență în familie și amenințare!

Deși pe numele său era emis acel ordin de protecție încă de anul trecut, din 1 octombrie, pentru o perioadă de 6 luni, miercuri, în jurul orei 14.00, s-ar fi dus să-i facă o vizită soției, în vârstă de 57 de ani, prilej cu care ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o. Iar la urmă n-a mai vrut să iasă din locuința femeii.

Chiar dacă isprava nu s-a soldat cu leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale, povestea de amor cu scântei dintre bărbatul de 44 de ani și femeia de 57, ambii din Caransebeș, are urmări penale. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale, după cum informează Poliția județului. Iar omul nu ar fi la prima abatere, povestea fiind îndelung presărată de ordine de protecție

JCS-A.M.