Hydro Engineering a ales insolventa - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Una dintre firmele grupului administrat de Adrian Chebuţiu, mai exact Hydro Engineering, a intrat în procedură de insolvenţă, solicitarea fiind efectuată de consiliul de administraţie al acesteia la data de 28 noiembrie a.c.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, încă decurge termenul în care poate fi depus recurs. Ulterior, sentinţa luată va fi comunicată autorităţilor competente pentru înregistrarea stării. Firma a fost înmatriculată în anul 2005, iar ultimul act constitutiv a fost înregistrat în luna septembrie a acestui an. Asociaţi la această firmă sunt UCM Hydro şi o firmă din Elveţia. Obiectul de activitate al Hydro Engineering este „Cercetare – dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie”, iar numărul mediu de angajaţi, declarat la finalul anului trecut, este de 137. Soluţia dată de instanţă a fost de admitere a cererii debitorului.

Ca atare, a fost dispusă deschiderea procedurii generale a insolvenţei, şi, de asemenea, a fost numit administrator judiciar Magister SPRL Reşiţa.

Flavius Rotariu