Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Şeful judeţului spune că, respectând condiţiile actualei situaţii de urgenţă, îşi doreşte ca toate firmele care au contract cu Consiliul Judeţean să execute lucrările contractate!

Preşedintele Consiliului Judeţean a fost luni din nou pe teren pentru a verifica lucrările la Deponeul de la Lupac, respectivele lucrări fiind verificate de Hurduzeu şi zilele trecute. Mai mult, preşedintele susţine că va verifica mai multe lucrări contractate de firme şi asta pentru că îşi doreşte ca lucrările în judeţ să nu se oprească.

„Eu fac toate eforturile ca activităţile Consiliului Judeţean să se desfăşoare în continuare, pe toate palierele. Am luat toate măsurile ce se cer, respectăm condiţiile impuse de situaţia de urgenţă, însă ţinând cont de aceste condiţii, îmi doresc ca toate firmele de construcţii care au contracte cu Consiliul Judeţean, indiferent de domeniu, să lucreze pentru că există finanţare. Dacă se fac lucrări, dacă noi plătim, dacă există activitate, oamenii au în continuare locuri de muncă. Fără activitate va fi mai greu, iar oamenii au nevoie de locuri de muncă. Am fost la Lupac azi, firma lucrează şi sper ca termenul de finalizare al acelor lucrări să fie cât mai apropiat“, ne-a declarat Silviu Hurduzeu.

JCS-Nina Curița

Adaugă comentariu