Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Preşedintele PSD Caraş-Severin consideră că nemulţumirile oamenilor referitoare la actuala guvernare, exprimate la puţinele întâlniri cu electoratul, se vor concretiza prin votul de duminică!

Candidat pentru funcţia de deputat în Parlamentul României, Silviu Hurduzeu a pus pe tapet greşelile Guvernului precizând că în cadrul întâlnirilor cu oamenii, a simţit că oamenii sunt nemulţumiţi: „Ne-am întâlnit cu destul de mulţi cetăţeni din judeţul Caraş-Severin, mai puţini decât ne-am fi aşteptat, dar am respectat aceste condiţii. Am văzut şi am simţit nemulţumirea cetăţenilor judeţului nostru la un an de guvernare PNL. Măsuri haotice luate de Guvernul PNL în această perioadă care, bineînţeles, că se resimt, măsuri care nu aveau decât un singur scop, desfăşurarea şi ţinerea alegerilor pe data de 6 decembrie, indiferent de costuri“.

Politicianul a enumerat carenţele învăţământului online, criza din sistemul de sănătate, a făcut referire şi la închiderea şi redeschiderea pieţelor, menţionând, de asemenea, că Ziua Naţională a fost doar pentru preşedintele României, imaginea acestuia vorbind singur în faţa pupitrului, sub Arcul de Triumf, fiind dezolantă pentru întreaga naţiune.

Hurduzeu s-a referit şi la atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe Române de Sfântul Andrei, reamintind că pelerinajul s-a putut face fără probleme, cu respectarea măsurilor de protecţie. El i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă duminică la vot: „Avem cu toţii şansa ca în data de 6 decembrie să îi penalizăm prin vot pe cei care guvernează de aproape un an, care au aproape toată puterea în România, care spuneau că e bine pentru democraţie ca puterea să fie împărţită, dar care acum vor să aibă toată puterea în România. Pe 6 decembrie putem ca împreună să reparăm aceste lucruri, pentru că PSD a demonstrat în toţi aceşti ani că a guvernat pentru cetăţenii României“.

Comandat de PSD Caraş-Severin, cod mandatar 11200020.