Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cei doi oameni politici, alături de alte personalități cărășene, au stat la aceeași masă la lansarea berii artizanale ce poartă numele fostului mare internațional român!

Degustarea berii artizanale a adus la aceeași masă nume sonore din sportul și politica din Caraș-Severin, poveștile din lumea sportului fiind la ordinea zilei, unele dintre ele aducând aminte de fentele lui Marcel Răducanu, după care au plecat mulți fundași. „Am fost bucuros să particip la acest eveniment inedit. Se ştie că berea merge de minune într-o zi în care toată lumea se gândeşte la fotbal. Cel mai mult mi-a plăcut să aud poveşti din lumea sportului, mai ales că la eveniment a fost şi marele pugilist Feri Vaştag (o legendă a sportului cărăşean). Evident, s-au făcut predicţii şi pentru marele meci de diseară cu Olanda din optimile Campionatului European de Fotbal. Cuvântul de ordine este <<optimism>>. Eu cred că se poate!”, a punctat deputatul Silviu Hurduzeu.

Și culmea, la degustare nu s-a vorbit de politică, deși acolo se afla și primarul Reșiței, Ioan Popa. E timp din toamnă și ar fi fost prea păcat de berea rece să fie irosită pe dispute politice. „Am stat la aceeaşi masă la o bere rece şi nu am vorbit despre politică. Din toamnă, oricum, suntem condamnaţi să colaborăm instituţional pentru binele oraşului şi al întregului judeţ!”, a concluzionat Hurduzeu.

JCS-N.C.

1 Comentariu

  1. rica venturiano Reply

    din ciclul “Pupat toti piata endependenti” !
    dar, totusi unde s-a băut berea aia rece de a creat asa euforie privind toamna care vine?

Adaugă comentariu