Hurduzeu: România normală a Dreptei este o Românie distrusă! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul PSD de Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, e revoltat că Guvernul n-a făcut nimic pentru învăţământ în pofida angajamentelor asumate!

Parlamentarul cărăşean spune că România normală a Dreptei este o Românie distrusă, în toate domeniile de activitate fiind mult mai rău.

„Încleștarea pe ciolan dintre USR și PNL aduce la lumină toate mizeriile, hoțiile și incompetența guvernării de dreapta. Începe școala și Guvernul n-a făcut nimic. E la fel de rău, dacă nu și mai rău decât anul trecut. În pofida angajamentelor Guvernului, școlile nici nu se vor deschide bine că vor fi închise din cauza pandemiei în multe localități, iar copiii vor fi nevoiți să se chinuie din nou cu acele cursuri online“.

De asemenea, Silviu Hurduzeu subliniază faptul că în condiţiile în care copiii vor fi nevoiţi să facă şcoală tot online, mulți vor fi din nou afectaţi, pentru că nici acum nu s-a rezolvat problema internetului în toate şcolile şi „culmea absurdului, în multe locuri copiilor li s-au luat tabletele. Pentru mine e clar… acești oameni au pierdut contactul cu realitatea din România“.

Într-o altă intervenţie pe pagina sa oficială, deputatul cărăşean susţine poziţia partidului din care face parte în duelul PNL – USR, confirmând că orice moţiune va ajunge la vot în plen, PSD o votează. „Nu arbitrăm circul lor, chiar și un vot de abținere în BPR înseamnă a ține partea uneia dintre tabere pentru că se ia în considerare la cvorum. Nu ținem nici cu USR, nici cu PNL, întreg Guvernul Cîțu trebuie să plece. Iohannis trebuie să lase deplasările turistice în Elveția și să-și facă treaba de președinte, să medieze această criză politică. El este creatorul acestei Coaliții a pierzătorilor, el trebuie să găsească soluții“.

Hurduzeu susţine că singura soluție este întoarcerea la popor, ceea ce presupune alegeri anticipate.

JCS-A.G.

 

2 Comentarii

  1. Zi sa mori tu ca nu votati cu liberalii ca sa le sustineti guvernul, cat de curand. De fapt nu mai stiti ce sa faceti ca sa-i tineti pe liberali la putere. Frica voastra ca si a liberalilor era ca nu cumva Stelica sa numeasca oameni verticali la parchete care sa va conduca spre poarta puscariei ca pe vremea Codrutei, in rest tara poate sa se prabuseasca daca voi si liberalii evitati puscaria.

  2. FANFAN LA TULIPE Reply

    Oameni verticali….dar la orizontala….!!!..sunt numai in sicrie !In viata reala…nu exista asa ceva,fii realist!

Adaugă comentariu