Hurduzeu: Pensionarii, minţiţi de Guvernul ţeapă! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, susţine că pensionarii reprezintă cea mai mințită categorie socială de către guvernanţi! 

Deputatul cărăşean îşi motivează afirmaţia prin patru argumente pe care le numeşte ţepe: „Țeapa 1: În loc de 40% au majorat doar cu 14% punctul de pensie la 1 septembrie 2020; Țeapa 2: În loc de 8,7% de la 1 Ianuarie 2020, cât promiteau în campanie electorală cei de la PNL, punctul de pensie a crescut cu 0%; Țeapa 3: Majorarea punctului de pensie la 1.875 a fost amânată la 1 septembrie 2023; Țeapa 4: Se desființează legătura dintre majorarea punctului de pensie concomitent cu creșterea salariului mediu“!

5 Comentarii

  1. Mai nea hurduzeu, multă școala ai de vorbești așa? Din ce sa crești pensiile cind voi ați furat la greu și cu o economie la pămînt după pandemie???? Duceți in eroare pensionarii care cred prostiile voastre. Nu știți ce fitile sa mai băgați ca sa creadă lumea ca voi sunteți cei care știu adevarul absolut. Rușine sa va fie!😬😬😬

    • Ce rusine domnule, ca astia nici nu au in vocabular acest cuvant.
      Ca sa faci ceea ce face psdeu dr 30 ani, din generatie in generatie, e clar cacnu trebuie sa aiba rusine.

  2. Bai surduzeu, vezi ca te vede Dumnezeu cum minti si vrei sa manipulezi oamenii in scop personal si de partid corupt.
    Voi ati furat si ati facut datorii ca sa va lafaiti voi si acum comentati cand astia aproape ca sunt nevoiti sa evite falimentul.

  3. De ce tii sa devii la fel de penibil ca Mocioca ? Tu orice s-ar zice nu esti la fel de marginit. Lasa-l pe el sa-si ia blagoslovelile. Ascunde-te, poate peste 4 ani unii vor uita de tine si de maretele tale realizari la CJ, si poate iti mai dau o sansa. Altfel ….in conditiile in care electoratul vostru se subtiaza natural iar AUR va ia nationalistii, s-ar putea sa va bateti pe 1 loc la Caras mai multi.

Adaugă comentariu