Hurduzeu: La deponeul de la Lupac suntem în faza recepţiilor! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Potrivit spuselor preşedintelui Consiliului Judeţean, a avut loc deja recepţia pentru hala de sortare!

La finalul şedinţei Consiliului Judeţean de miercuri, preşedintele Silviu Hurduzeu a fost întrebat de consilierul Mircea Teodorescu despre stadiul lucrărilor la deponeul de la Lupac şi eventuala avansare a unui termen pentru deschiderea deponeului.

Prompt, şeful judeţului a răspuns: „A avut loc recepţia pentru hala de sortare. Inspectoratul în Construcţii a cerut câteva clarificări pentru că, de exemplu, ştampila pe partea de lucrări electrice nu are un aviz ISC. La începutul săptămânii viitoare avem programată recepţia pentru bazinul de levigat. Am stat de vorbă cu operatorul care o să intervină şi trece la treabă atunci când sunt finalizate recepţiile. Zilnic vorbesc la telefon cu cei doi constructori, cel de la bazin şi cel de la deponeu, să aflu situaţia lucrărilor. Deci suntem pe partea de recepţii“.

De asemenea, Silviu Hurduzeu a mai spus că totul trebuie să fie legal: „Nu putem interveni în vreun fel pentru a grăbi lucrurile pentru că situaţia acelui deponeu trebuie rezolvată aşa cum prevede legea“.

JCS-Nina Curiţa