Caraş-Severin, Romania


ADVERTORIAL. Guvernul PNL și-a dat mâna cu pandemia și au băgat România în criză economică, susţine şeful PSD Caraş-Severin!

„După patru ani de creștere economică și majorări de pensii și salarii, PNL readuce în România austeritatea. De mai bine de opt luni, România nu are un plan viabil de relansare economică, iar guvernul Orban găsește mereu câte un vinovat, ba greaua moștenire, ba pandemia. După alegerile locale, aleșii PNL își fac un titlu de glorie din concedierea oamenilor. Pentru ei toți bugetarii sunt leneși și inutili. Am văzut că mai nou își și bat joc de oamenii pe care îi dau afară, spunând că este ”Black Friday” și fac reduceri. Partidul Social Democrat este singurul partid care guvernează pentru oameni. Românii au nevoie de un guvern care să guverneze în interesul lor, nu care să-și bată joc și să găsească scuze“, precizează Silviu Hurduzeu.

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Caraş-Severin, cod mandatar financiar: 11200020

7 Comments

 1. Domnule Hurduzeu, exact asta ai facut in perioada cand ai fost presedintele consiliului judetean ; T-ai batut joc ,si ai gasit scuze cand a fost vorba de DJ 572 !

 2. Trebe sa fii mai dur in privire, uita-te la Grindeanu. Tu ai fata de postas si nu te ia nimeni in serios daca nu te incrunti sau nu faci o grimasa, asa cum ii sta bine unui psd-ist.

 3. Pnl va dispare dupa sablonul disparitiei Pntcd.Asta nu e important Vor incepe pe bune dosare penale si se vor da de la 15 ani in sus

  • Pntcd nu a disparut. Asa pare pt ca a fost luat de catre aurelian pavelescu cate face jocurile pesedeului.
   Psd trebuie sa dispara pt ca e un grup infractional organizat.

   • Organizat de tip mafiot, cu o ierarhie bine stabilita in care omerta e sfanta. Mai apare cate un aiurit ca Rizea care nu mai are ce pierde, iar atunci vedem dimensiunea acestui cancer ce a cuprins Romania, ce a facut metastaze in 30 de ani. Daca nu intelegem importanta acestor alegeri pe care si PSD si PNL incearca sa le treaca cat mai sub tacere, in urmatorii 4 ani avem sansa sa sucombam ca natie sau sa esuam intr-un razboi civil.

 4. Nu Guvernul liberal ci ACEIA CARE AU LASAT HOTII SA FURE AUTORITATILE STATULUI IN UNIFORMA SI CU STATUT SPECIAL de aceea putem afirma ca e un sat fara caini.Vine DNA si o ia pe Saize prim.ministru ca a semnat pt o balta si-l lasa pe Catu sa ia miliarde si miliarde de euro pana acum 14.

Adaugă comentariu