Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Cred că românii îşi dau seama ce greşeală au făcut cu Iohannis!“, a mai spus liderul social democraţilor cărăşeni!

În ultimele săptămâni s-au tot vehiculat nume de potențiali candidați pe lista PSD Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare. De la Crina, Stuparu și Mălăiescu, până la Victor Ponta, fostul premier și lider al PSD. Nimic concret, deocamdată, deși se spunea că în această săptămână se vor stabili numele cu care PSD Caraș-Severin va veni în fața alegătorilor pe data de 1 decembrie. Asta deși voci din presa centrală dădeau ca sigur că listele s-au discutat deja, iar numele lui Victor Ponta nu ar fi fost agreat în Caraș-Severin, ba mai mult că ar fi fost respins. Așa că l-am întrebat pe liderul social-democraților cărășeni, deputatul Silviu Hurduzeu, care sunt ultimele noutăți în ceea ce privește lista pentru parlamentare. Acesta ne-a spus că experiența politică a lui Victor Ponta trebuie valorificată, însă nu s-a discutat o eventuală candidatură a acestuia, ca atare nu poate fi vorba nici de vreun refuz.

„Vorbesc adesea cu Victor Ponta, pentru că avem o relație foarte bună. Ne cunoaștem de mai bine de 20 de ani, din vremea TSD. Aş spune chiar că suntem prieteni. Nu am discutat însă despre o candidatură a sa la Caraş-Severin. Nu se pune, deci, problema vreunui refuz. De altfel, încă suntem în faza de analiză a listelor. Vă asigur că, atunci când decantăm varianta finală, în mod transparent, vom organiza o conferință de presă şi toată lumea va afla oferta noastră electorală şi obiectivele asumate. PSD a arătat, în mod repetat, că e singurul partid matur din Caraş. Dacă Victor ar fi vrut să vină la noi, aş fi susținut o astfel de soluție. Cred că românii îşi dau seama ce greşeală au făcut cu Iohannis. În altă ordine de idei, Victor chiar a ajutat Carașul cât timp a fost Prim-ministru. Chiar dacă nu va veni parlamentar, sunt convins că, oricând îi voi cere un sfat, va fi alături de mine şi PSD Caraş – Severin. În opinia mea, experiența sa politică merită şi trebuie să fie fructificată.”, a explicat șeful PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu. Acesta s-a declarat convins că PSD Caraș-Severin va repurta o victorie categorică la cele trei scrutinuri: prezidențiale pe 24 noiembrie şi 8 decembrie, dar şi legislative pe 1 Decembrie.

La rândul lui, fostul premier al României ne-a declarat, în exlusivitate pentru CAON, că va fi prezent în campanie în Caraş-Severin, dar nu în calitate de candidat, ci de prieten al social-democraţilor cărăşeni.

„Am o relaţie veche şi de prietenie cu mulţi oameni din Caraş-Severin, nu doar din sfera politică, iar în calitate de prim-ministru am susţinut cât am putut proiectele acestui judeţ. Şi din privat am făcut la fel: am încercat să aduc investitori în Caraş-Severin. Vizavi de candidatura mea, nu am avut nicio discuţie cu PSD Caraş-Severin, dar îi voi susţine în campanie, pentru că eu consider că Silviu Hurduzeu şi echipa PSD reprezintă cea mai bună opţiune pentru acest judeţ. Am avut o discuţie cu domnul Ciolacu care mi-a propus să fac parte şi oficial din echipa care îl susţine pe dânsul în drumul spre Cotroceni, din echipa PSD. Am acceptat din toată inima pentru că eu am fost mereu pesedist şi am fost exclus din PSD pentru ceva ce cred că am făcut bine: am susţinut Guvernul Grindeanu. Aşadar, voi veni în Caraş-Severin în campanie, voi merge în toată ţara şi sper ca Marcel Ciolacu să câştige. Revenind la listele judeţului dvs, nu voi candida la Caraş-Severin, dar voi fi alături de prietenii mei de acolo: Silviu Hurduzeu şi cei din echipa sa!“, ne-a spus Victor Ponta.

JCS-Nina Curiţa

2 Comentarii

  1. Sunteti preteni de-o viata a ? Ati semnat impreuna cu colegu Grindeanu adeziunea la serviciu ? TI-ai dreac de securisti care credeti ca v-ati nascut ca sa ne conduceti.

  2. Ponta Victor a fost unul dintre tradatorii Domnuluo Dragnea.
    Vor trece ani sa realizam dimensiunea politica a Dlui Nicolae Dragnea.

Adaugă comentariu