Hurduzeu: Constat cu stupoare că virusul umblă noaptea! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul Silviu Hurduzeu îşi exprimă dezamăgirea pentru restricţiile absurde luate în România pentru combaterea pandemiei, considerând că pandemia poate fi combătută cu adevărat doar cu medicamente şi testări!

Şeful PSD Caraş-Severin consideră că împărțirea românilor în români buni și români răi, în funcție de vaccinare, nu va rezolva pandemia, dimpotrivă.

„Impunerea din nou a unor restricții absurde (închiderea magazinelor mai devreme, restricții de circulație noaptea pentru cei nevaccinați etc) nu vor conduce la stoparea pandemiei. Este nevoie de testare, este nevoie de medicamente pentru bolnavii Covid, este nevoie de încredere în măsuri pentru a creşte gradul de conformare voluntară. Nu se poate interzice sau condiţiona accesul la muncă, este împotriva legii! Constatăm cu stupoare că orice măsură poate aştepta până luni şi că, în general, virusul umblă noaptea pe străzi. În faţa unor astfel de aberaţii, populaţia nu va respinge doar aceste restricţii, ci şi pe cele absolut necesare cum ar fi purtarea măştii şi distanţarea“, susţine deputatul Silviu Hurduzeu.

JCS-Nina Curiţa