Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta spune deputatul şi liderul Pro România, Ion Mocioalcă, despre viitoarea preşedinţie a forului decizional judeţean!

Mocioalcă pledează în continuare pentru o stângă unită şi spune că toate sondajele din ultima vreme arată că „numai aşa poate fi învins PNL“. Mai mult, secretarul general al Pro România susţine că va da un exemplu de stângă unită chiar aici în Caraş-Severin: „Eu voi încerca să dau un exemplu în judeţ şi voi veni cu oferte concrete pentru colegii din PSD, cel puţin pentru alegerile locale, să aibă împreună cu Pro România candidaţi pe liste comune şi candidat comun la Consiliul Judeţean“.

Întrebat pe cine vede conducând judeţul în următorii ani, Mocioalcă a precizat: „Azi când discutăm, eu cred că cea mai bună variantă pentru Consiliul Judeţean este Silviu Hurduzeu, susţinut de PSD şi Pro România. Vă reamintesc că rezultatele din primul tur al prezidenţialelor şi europarlamentarelor, într-o aritmetică electorală, arată că PSD şi Pro România pot învinge PNL în Caraş-Severin“.

Când crede că vor fi alegeri? Deputatul cărăşean a spus că îşi doreşte ca atât localele, cât şi parlamentarele, să aibă loc deodată, în ultima duminică din noiembrie. Aşa îşi doreşte. Să vedem ce hotărăsc liberalii pe care vrea să îi bată cu o stângă unită!

JCS-Nina Curiţa

2 Comments

  1. Johann Nicolescu Reply

    Cine va vrea sa fie votat pe functia de presedinte al CJCS va trebui sa se gandeasca la cresterea salariilor angajatiilor CJCS si a directiilor subordonate si la cresterea investitiilor in judet, pentru ca la ora actuala salariile sunt printre cele mai mici din din CJ-urile din tara.

Adaugă comentariu