Hurduzeu a verificat asfaltul de la Fizeş - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

FIZEŞ – Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin desfășoară lucrări de reparații prin turnare de covor asfaltic pe drumul județean DJ 572, în intravilanul localității Fizeș, pe o suprafață de 11.000 mp.

„Este vorba despre un sector de drum pe care nu s-a asfaltat în ultimii 20 de ani. Ne dorim ca anul viitor să asfaltăm încă o porțiune de 5 km, care face legătura între localitatea Fizeș și drumul național DN 58B. Deocamdată, pe această porțiune s-au contractat lucrări de pietruire, astfel încât desfășurarea traficului să aibă loc în condiții de siguranță până la primăvară, când se vor executa lucrări de asfaltare“, ne-a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, care a şi fost luni la faţa locului pentru a vedea lucrările.

De asemenea, drumul județean DJ 572 este inclus într-un proiect de finanțare depus la ADR Vest, pe Programul Operațional Regional POR Axa 6 (TEN-T), în vederea modernizării. Proiectul îndeplinește toate criteriile pentru eligibilitate, fiind în perioadă de precontractare. Anul acesta, aşa cum Jurnal CS a mai scris, în Caraş-Severin, peste 300 de km de drum au fost reabilitaţi.

N.C.