Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC. În fiecare an, numărul de vizitatori care vor să întâmpine primăvara la munte se înmulțește. Administratorii de hoteluri nu se dau deoparte când vine vorba de satisfacerea dorințelor celor care se bucură de venirea primăverii din vârf de munte.

În această perioadă, prețurile au început să scadă față de cele din plin sezon, așa că proprietarii întâmpină turiștii cu oferte. La Muntele Mic, stratul de zăpadă nu se dă în lături, iar soarele de primăvară face ca temperatura să fie potrivită pentru aventuri, dar și relaxare.

Cei de la Montis Hotel&Spa sunt deschiși pe toată perioada anului, la fel și restaurantul, iar pentru luna Martie au pregătit o ofertă specială. Turiștii care vor să se răsfețe într-o unitate de 4 stele vor avea parte de un sejur care cuprinde două nopți de cazare, din 8 – 31 Martie, de luni până joi, cu cameră standard ce îmbină modernitate și confort, cu o priveliște care îți taie răsuflarea. În plus, micul dejun este inclus, accesul la spa cu jacuzzi, piscină interioară, saună uscată, transfer din parcare la hotel și retur – un răsfăț total.

Totodată, pentru cunoscătorii de sporturi extreme, se poate ajunge la Crucea Albă cu schiurile, la cota 1.670, iar pentru cei mai puțini experimentați se poate scurta drumul cu ajutorul telescaunului.

Este vremea perfectă pentru a evada la munte. Dacă ești dornic de aventură, dar tânjești și după răsfăț, ai ajuns unde trebuie. Hotel Montis pune la dispoziție clienților pe lângă zonele de relaxare și camerele spațioase, un restaurant cu preparate a la carte. Cu un meniu diversificat, mâncăruri tradiționale românești, dar și străine, băuturi alese, de la cocktailuri, la șampanie și vin. Deserturile sunt pregătite cu atenție și pasiune, ba chiar se pot face torturi pentru zi de naștere la comandă și servite în restaurantul hotelului. În plus, unitatea de cazare pune la dispoziție o sală încăpătoare pentru evenimente speciale: nunți, botezi, zile de naștere, iar pentru evenimente corporate precum: conferințe, seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau întâlniri, o sală cu servicii complete.

Zona montană este alcătuită din 4 pârtii ce însumează locul perfect pentru iubitorii sporturilor de iarnă, și 3 teleschiuri ce oferă o panoramă uimitoare de la înălțime, fiind mereu alegerea pasionaților de fotografie. Totodată, profesioniștii de la Weski facilitează reconectarea cu natura prin drumeții, snowboard, Heliski, Helibike, plimbări cu mașini de teren, cu șenilata sau instructori care îți pot oferi ore de schi. Muntele Mic oferă numeroase beneficii pentru cei care doresc să îl viziteze. Este locul în care distracția și răsfățul se îmbină într-o simfonie de vis.

Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele celor de Montis Hotel&Spa îi puteți urmări pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți vizita site-ul https://www.hotel-montis.ro/.