Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a XVI-a a Diviziei A de handbal masculin, Seria B, HC Adrian Petrea va juca în deplasare, la Sighișoara.

Neînvinși în acest sezon, handbaliștii de la HC Adrian Petrea Reșița au programată o partidă în deplasare la finalul săptămânii. Sâmbătă, 28 februarie, de la ora 17, echipa reșițeană va întâlni în deplasare pe HCM Sighișoara, la Sala Sporturilor „Radu Voina“ din localitate, într-un meci din etapa a XVI-a a Diviziei A de handbal masculin, Seria B.

Parcursul fără greșeală al handbaliștilor pregătiți de Adrian Petrea ne duce cu gândul la încă o victorie a noii echipe de handbal a Reșiței. Obiectivul declarat, acela al promovării în Liga Națională, pare ușor de atins când vedem meciurile disputate de HC Adrian Petrea. După 15 etape, formația reșițeană conduce detașat în clasament, cu 45 de puncte, urmată la distanță de șase puncte de CSM Oradea.

„Ne propunem să facem jocuri bune și să atragem publicul la sală, pentru că fără spectatori nu însemnăm nimic, a spus în dese rânduri Adrian Petrea. Ne bucurăm că lumea vine să ne vadă, chiar dacă jucăm în Divizia A. Este un semn bun pentru noi, o încurajare și o recunoaștere a muncii noastre. S-a văzut atașamentul publicului și la meciurile din tur și în acest an, cu HCM Făgăraș. Ne dorim să terminăm acest campionat cu fruntea sus și să ne bucurăm cu toții de o revenire în Liga Națională.“