Haos este peste tot. De la Herculane la Dunăre! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Este afirmația preşedintelui Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, care speră să găsească un arhitect şef al judeţului competent!

Despre Muntele Mic, Dunca spune că este un haos urbanistic, însă ordinea acolo a început cu restricţiile pentru ATV-uri: „Am început cu ATV-urile, am montat indicatoare în zona platoului și, prin grija ministrului de Interne, s-a înființat post permanent de jandarmi. Acum căutăm un arhitect șef al județului competent și dornic de schimbare. Cel moștenit a permis dezvoltări haotice peste tot. De la Herculane până la Dunăre. Iar cel consacrat și care e cercetat penal a schimbat soluții slabe cu altele mai proaste, care au dus, de exemplu, la nefuncționarea deponeului de gunoi. Iar haosul urbanistic de pe Muntele Mic e parte tot din vina arhitectului șef al județului…“

Preşedintele Consiliului Judeţean mai aminteşte şi despre proiectul cu gondolă și parcare de 6 ha de pe drumul militar și în apropiere de Borlova, plătit din bani personali. „Am oferit comunei Turnu Ruieni la acea vreme acest proiect. Din păcate, Primăria a deschis de curând un alt proces pentru demolarea telescaunului și se judecă cu firma ce a fost determinată să construiască și care acum trebuie să desființeze construcția. Mai exact, din 2008. Dar nimeni nu a fost interesat de soluții civilizate și fezabile. Au trecut 13 ani și suntem în același bâlci. Încet, însă, și cu răbdare, vom face rânduială“, a mai precizat şeful judeţului.

JCS-N.C.

2 Comentarii

  1. numai gondole si teleferice aveti in cap .de ce nu mergeti in mina.noi locuim la nivelul pamantului..

Adaugă comentariu