Handbalul de la CSM Reșița se reorganizează - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Președintele Cristi Bobar a spus că se vor scădea salariile handbaliștilor, se va pune accent pe juniori, iar unii jucători vor fi nevoiți să-și caute echipe!

Primăria Reșița își dorește în continuare să susțină echipa de handbal în Liga Zimbrilor, dar nu în orice condiții.

Chiar dacă în prima fază ne-am gândit la o retragere a echipei de handbal, domnul primar s-a gândit mai bine şi este hotărât să menţină echipa în Liga Zimbrilor, dar o face doar pentru a avea activitate copiii din Reşiţa. Chiar dacă probabil, şi ne asumăm acest lucru, nu vor fi rezultatele cele mai bune. Am avut şi ieri o discuţie cu coordonatorul Cristi Pătru, va fi un anumit barem salarial, se vor scădea cu 60-70% salariile la jucători, în special la jucătorii străini. Dintre aceştia, unii şi-au găsit echipe, alţii vor fi anunţaţi să-şi găsească, şi îi rog frumos pe această cale să înţeleagă şi ei situaţia. Ori să accepte cât putem noi oferi, ori să-şi caute alte echipe, deoarece dacă nu se va întâmpla aşa, chiar există riscul să dispară această secţie. Noi vom merge pe copii, pe jucătorii juniori, probabil va fi numit zilele viitoare şi un antrenor de la centrul de juniori. Deocamdată, coordonatorul Cristi Pătru, care s-a ocupat de aducerea jucătorilor, a început să renegocieze cu ei, vedem ce se va întâmpla. Ne vom întâlni şi zilele următoare şi vom face o listă finală. Repet, ne dorim să continuăm, dar nu în orice condiţii, ci în condiţiile în care Primăria Reşiţa poate să asigure bugetul. Vrem în continuare să fim corecţi faţă de toţi sportivii şi tot ce promitem să asigurăm, a declarat Cristian Bobar, președintele CSM Reșița.

Ieri, gruparea reșițeană a mai anunțat despărțirea de un străin. Este vorba de interul dreapta Aleksa Milosevic, al treilea sârb care pleacă de la echipă, după Dusan Trifkovic și Vladimir Jevtic!

JCS-Ștefan Moraru