Handbaliștii vor victoria cu CSM Oradea - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii rosso-neri de la CSM Reșița vor întâlni vineri, 1 aprilie, de la ora 15:00, formația CSM Oradea, în Sala Polivalentă. Elevii lui Radu Bote și Mihai Rohozneanu vin după un succes pe terenul celor de la CSU Pitești, în urma căruia handbaliștii reșițeni au ieșit destul de „șifonați”!

Marius Bahan a acuzat atunci jocul extrem de dur al adversarilor. În continuare, pentru prima poziție a clasamentului, CSM Reșița se luptă cu Odorheiul Secuiesc, ambele formații având câte 21 de puncte. În această etapă, Odorheiul va avea un meci greu acasă cu CSM Făgăraș.

„Fac apel la toți iubitorii handbalului reșițean să vină în Sala Polivalentă și să ne susțină. Avem mare nevoie de suportul spectatorilor, care au fost al optulea jucător pentru noi. Între Reșița și Odorhei diferența se face doar la golaveraj, ambele avem câte 21 de puncte și ne dorim să obținem o nouă victorie pentru a ne menține în frunte. Vom avea parte de un meci foarte tare cu Oradea, iar această echipă va veni la Reșița să joace la victorie. Pentru Oradea nu există altă variantă decât victoria. Din punct de vedere medical eu nu sunt 100%, Ignat are și el o problemă la gleznă, dar sper că vom putea intra și ne vom ajuta colegii. Nu vom lăsa garda jos și vom lupta pentru cele trei puncte”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

În tur, Reșița s-a impus la Oradea cu 31-29.

JCS-Ștefan Moraru