Handbaliștii, victorie la Pitești! Bahan: După ce ne-au lovit tot meciul, le-am arătat tabela! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSU Pitești și CSM Reșița de duminică, 27 martie, s-a încheiat cu victoria reșițenilor cu scorul de 31-29 (17-10), iar rosso-nerii se mențin în fruntea clasamentului, alături de Odorheiul Secuiesc!

Edi Belchite, cu 11 goluri înscrise, a fost cel mai bun marcator al echipei pregătite de Radu Bote și Mihai Rohozneanu. Din această partidă n-au lipsit faulturile foarte dure, trei jucători de la CSU Pitești fiind eliminați.

„Vreau să-mi felicit în primul rând jucătorii și staff-ul tehnic pentru această victorie. A fost un succes aparent ușor dacă stăm să ne uităm la prima repriză, deoarece am condus cu șapte goluri la pauză. După care, în repriza a doua am muncit foarte mult pentru a rămâne în avantaj pe tabelă. De mult n-am mai văzut un asemenea meci, adversarii noștri au luat trei cartonașe roșii cu albastre. Adică, pur și simplu, doar ne-au lovit și au jucat doar pe pumni. Dar, la finalul meciului, le-am arătat adversarilor noștri tabela. A fost un joc foarte agresiv prestat de echipa din Pitești, peste limita regulamentului și sunt foarte supărat pentru această atitudine a jucătorilor lor. Noi am câștigat acest meci, am reprezentat Reșița și am ieșit de pe teren cu capul sus. Mă bucură foarte mult această victorie, noi avem drumul nostru, imaginea noastră și imaginea Reșiței contează foarte mult în handbalul național. Nu avem în rândul jucătorilor accidentări grave în urma acestui meci. Doar că eu am avut nasul spart, Eduard Belchite cu sânge la buze și Deniss Kirsch la fel. Așa a fost acest joc, dar noi trecem peste aceste lucruri. Este bine că nu am avut accidentări grave. Victoriile pe care le-am obținut până acum în deplasare ne dau un moral foarte bun. Ne gândim deja la meciul următor, de vineri, cu CSM Oradea și sper ca Sala Polivalentă din Reșița să fie plină. Vom juca împotriva echipei de pe locul 3”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reșița: Boban Vuița, Marius Negru (9), Marius Bahan (1), Ionuț Tănasă, Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach, Daniel Burac, Mircea Negru, Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (2), Antonio Gîrban (1), Dorian Turcuman, Lucian Ignat (5), Denis Barbu, Eduard Belchite (11) și Denis Dumuța.

În etapa a X-a, rosso-nerii vor juca vineri, 1 aprilie, acasă, de la ora 14:00, cu CSM Oradea.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea