Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat miercuri, 15 noiembrie, cu scorul de 36-25 (17-7) cu CSU Craiova și vrea revanșa contra celor de la CSM Făgăraș! 

„A fost un meci în care am încercat să punem în practică mai multe scheme de joc. Știam că suntem favoriți prin prisma faptului că am bătut și la Craiova. Am încercat să eliminăm acele ratări de care am tot vorbit și am reușit acest lucru cel puțin în prima repriză. Am avut doar două sau trei ratări în prima parte a meciului. Acest lucru înseamnă că suntem pe drumul cel bun și vreau să felicit echipa din Craiova. Am văzut că n-au făcut toți deplasarea, dar noi am tratat acest meci foarte serios și am fost concentrați 100%. Îi felicit pe jucătorii noștri și pe cei din staff și le mulțumesc celor din tribună, dar și galeriei. Spectatorii au fost din nou la înălțime. Din păcate, nu avem foarte mult timp ca să ne revenim, deoarece vineri ne deplasăm la Făgăraș. După cum bine se știe, avem de luat o revanșă în fața Făgărașului, deoarece a reușit să ne învingă la Reșița. Îmi doresc foarte mult ca noi să reușim să luăm trei puncte acolo. Mă bucur că am fost la acest meci în formație completă și n-am mai avut jucători accidentați, cu toate că mai sunt câțiva jucători care n-au fost la potențialul lor maxim. Sper ca la meciul cu Făgăraș să fie toți apți!”, a declarat Marius Bahan, antrenorul-jucător de la CSM Reșița.

„Vreau să mulțumesc publicului pentru că a venit să ne susțină într-un număr atât de mare. Ne bucurăm că am reușit să le oferim spectatorilor o victorie acasă și despre meci aș putea spune că am tratat acest joc 100%, chiar dacă știam că suntem mai buni ca și ei. Nu am vrut deloc s-o lăsăm mai moale și ne-am dorit să dăm totul până la final. Cred că acest lucru s-a și văzut pe tabelă. Urmează meciul de la Făgăraș și avem de luat o revanșă. Sunt convins că vom fi foarte motivați să câștigăm!”, a spus și handbalistul Andrei Bondoc.

Partida dintre CSM Făgăraș și CSM Reșița va fi sâmbătă, 18 noiembrie și va conta pentru etapa a X-a a Diviziei A. CSM Reșița este pe locul 3, cu 21 de puncte, iar formația din Făgăraș este pe locul 2, cu 22 de puncte.

JCS-Ștefan Moraru