Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat cu scorul de 37-31 disputa cu ACS Unirea Sânnicolau Mare și e pe primul loc în campionatul Diviziei A, Seria C! La egalitate de puncte cu rosso-nerii mai sunt SCM Politehnica Timișoara și CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu!

„A fost un meci destul de echilibrat în prima repriză, deoarece au fost și ei motivați să câștige. După cum bine știți, cam toate echipele încearcă să se motiveze atunci când joacă cu noi, pentru că știu că avem o echipă bună și suntem niște jucători serioși. Am demonstrat-o și anul trecut, terminând pe primul loc. De această dată ne-am impus la o diferență de șase goluri. Nu pot decât să-mi felicit colegii, să felicit staff-ul, ne-am comportat exemplar, am fost 100 % concentrați toți la acest meci și am obținut victoria. Mergem înainte, avem drumul nostru. Urmează sâmbătă jocul cu cei de la Craiova, fac apel către toți iubitorii sportului și ai handbalului să vină în Sala Polivalentă să ne susțină la acel meci, care va fi unul destul de dificil. În sezonul trecut, Universitatea Craiova ne-a pus probleme la ei, am pierdut la un gol acolo. Noi am reușit să facem un meci foarte bun cu ei la Reșița, când am câștigat la o diferență foarte mare, de 17-18 goluri, da, atunci ne-am autodepășit, fiecare dintre noi. Îmi doresc foarte mult să repetăm această reușită și sâmbătă. Universitatea Craiova a câștigat în etapa trecută meciul cu SCM Politehnica 2 şi va veni cu gândul să câștige şi la noi”, a spus handbalistul Marius Bahan.

CSM Reșița: Vuița, Blagoe, Tănasă – Marius Negru 11, Bahan 5, Heimbach 5, Mircea Negru 4, Gîrban 3, Bote 3, Radosavlevici 2, Bondoc 2, Kirsch 2, Bistrian, Ignat, Scurt, Dăneasa. Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu, Cristian Ionescu.

În etapa a IV-a, Reșița va juca sâmbătă, 8 octombrie, acasă, de la ora 16:00, cu CS Universitatea Craiova.

JCS-Ștefan Moraru