Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița vor juca duminică, 5 februarie, cu CS Medgidia, de la ora 12, în Sala Polivalentă, în prima etapă a play-off-ului de promovare! Din păcate pentru iubitorii handbalului reșițean, partida se va desfășura fără spectatori din cauza incidentelor de la jocul cu Poli Timișoara de la sfârșitul anului trecut!

În acest play-off de promovare în Liga Națională, pe lângă Medgidia, Reșița se va lupta pentru primul loc cu CS Politehnica Iași, CSM Alexandria, CS Universitatea Cluj, CSM Făgăraș, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu și CSM Sighișoara.

„Îmi doresc să facem un meci bun, să câștigăm și să prindem încredere pentru partidele viitoare. Este mai greu acum la început, deoarece vom juca două meciuri acasă fără spectatori, dar cred că băieții sunt destul de motivați și concentrați în așa fel încât să trecem peste aceste momente mai grele. Anul trecut am jucat două meciuri cu formația din Medgidia. Din informațiile pe care le am această echipă s-a mai întărit cu câțiva jucători, dar nu se poate să se fi schimbat radical tot lotul. Cred că putem juca la victorie acest meci. În ultima săptămână au fost mai multe accidentări la noi, dar momentan doar Rareș Scurt nu poate joace. Ceilalți sunt apți de joc. Va conta absența publicului, mai ales acum la început de play-off, dar am încredere în băieți că vor câștiga.”, a declarat Radu Bote, antrenorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru