Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat în această dimineață, cu scorul de 48-31, jocul cu CS Universitatea Craiova, din etapa a II-a a Diviziei A, Seria C.  Băieții pregătiți de Radu Bote au încercat în meciul cu Universitatea și câteva scheme de joc cu scopul pentru a pregăti partida din etapa viitoare, de la Oradea!

„Am început cu puțin trac acest meci. I-am simțit pe colegii mei că au avut emoții, dar am încercat să-i ajut atât cât pot eu. Le-am transmis că dacă ne ajutăm între noi, cel puțin în apărare, vom câștiga acest meci ușor. Cred că dacă privim scorul îmi dați dreptate. Am reușit să ne autodepășim, apărarea a funcționat foarte bine și am marcat goluri ușoare. Aveam nevoie de această victorie. Craiova este o echipă foarte bună, care mai mereu a terminat pe primele trei locuri. Ne așteaptă acum un meci la Oradea, mergem acolo cu încredere după această victorie. Îi felicit pe colegii mei pentru joc și mulțumesc spectatorilor, care au venit în număr destul de mare la acest meci. Pe faza ofensivă am încercat să jucăm fără portar, am jucat cu doi pivoți foarte tineri. Vrem să-i integrăm cât mai repede, iar în meciurile viitoare vom face acest lucru cât mai des. Trebuie să prindă curaj. Echipa a mers foarte bine pe atac cu Craiova. În opinia mea, am pierdut două puncte în etapa trecută cu Poli Timișoara II, dar acel egal eu zic că ne-a trezit și am tratat cu maximă seriozitate meciul cu Craiova. Au fost foarte multe eliminări deoarece dorința noastră a fost foarte mare să nu primim gol”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Antrenorul Radu Bote a concluzionat: „Din fericire, am reușit un meci bun, dar continuăm mai departe să pregătim jocurile viitoare în așa fel încât să creștem. Vor mai apărea meciuri în care vom avea sincope, dar vom juca în așa fel încât să câștigăm toate jocurile. Am făcut un meci mai bun ca la Timișoara, dar nici acolo n-a fost rău. Este adevărat că am făcut mai multe greșeli. În unele momente, în meciul cu Craiova am jucat fără portar și cu doi pivoți pentru a pregăti partida cu Oradea. Remarc echipa la acest joc, iar în ultimele meciuri din acest campionat îmi doresc ca tinerii să evolueze 40 de minute și apoi să intre în teren jucătorii mai experimentați”.

CSM Reșița: Vuița Boban, Marius Negru (4), Alex Blagoe, Marius Bahan (9), Ionuț Tănasă, Snezan Radoslavevici (2), Raul Heimbach (8), Daniel Burac (2), Mircea Negru (2), Denis Mitran, Denis Kirsch (6), Antonio Gîrban (4), Dorian Turcuman, Lucian Ignat (1), Eduard Belchite (10) și Rareș Scurt.

Partida dintre CSM Oradea și CSM Reșița se va disputa sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 16:00 în Sala „Antonio Alexe”.

JCS-Ștefan Moraru