Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a V-a a Divizie A, Seria C, la handbal masculin, rosso-nerii vor juca sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 12:00, în deplasare, cu AHC Drobeta. Echipa pregătită de Radu Bote vine după succesul cu scorul de 39-22 cu Unirea Sânnicolau Mare și este pe locul 3, cu 7 puncte!

Adversara reșițenilor din acest sfârșit de săptămână ocupă ultimul loc în clasament. AHC Drobeta a acumulat un singur punct în cele patru etape care tocmai au trecut. Liderul seriei este CSM Oradea, cu maximum de puncte, iar pe locul secund este Universitatea Craiova, cu trei victorii și o înfrângere.

„Am avut meciurile mai grele în prima parte a campionatului, acum urmează niște meciuri ușoare pentru noi, cu ghilimelele de rigoare. Mergem motivați să câștigăm, avem următorul meci la Drobeta-Turnu Severin. Îmi doresc din ce în ce mai mult să joace tinerii, acesta este obiectivul nostru, să creștem acești tineri de la CSM Reșițaa declarat Marius Bahan, jucătorul și coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru