Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut vineri, 26 februarie, scorul de 17-37 (6-19), partida cu AHC Dobrogea Sud, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii Zimbrilor. După această etapă, Reșița a rămas penultima în clasament, cu doar 6 puncte în 17 partide. Dobrogea Sud a acumulat 42 de puncte și este momentan pe locul 2 în Liga Națională!

„Ne aşteptam la un meci greu, din păcate, nu am reuşit să ne ridicăm la un nivel care să ne permită să fim aproape de ei. Deocamdată nu ne putem ridica la nivelul acestor echipe de top. Mi-aş dori să creştem puţin în joc, în aşa fel încât să putem juca de la egal la egal, şi chiar să mergem la victorie cu cele 4-5 echipe care sunt în faţa noastră. Avem şi trei jucători mai experimentaţi care sunt accidentaţi, şi se pare că vor lipsi pe o perioadă mai lungă, dar eu personal mi-aş dori ca la meciurile astea grele să prindă minute mai multe jucătorii tineri, ca să capete experienţă, scopul nostru fiind să pregătim echipa pentru anul viitor”, a declarat Radu Bote, antrenorul CSM Reșița.

CSM Reșița: Simulescu, Dumuţă, Tănasă, Radoslavlevic, Mledenciu, Dospinescu, Heimbach – 3, Bote – 4, Starchenko – 2, Bondoc – 2, Orjonikidze – 2, Kirsch – 4, Belchite, Kbilashvili.

În etapa următoare, programată pe 6 aprilie, rosso-nerii vor sta, iar pe 7 aprilie vor întâlni CS Minaur Baia Mare. Pe data de 8 aprilie, Reșița va avea derby regional cu SCM Politehnica Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru