Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii pregătiți de Marius Bahan și Cristian Ionescu au învins sâmbătă, 19 octombrie, în Sala Polivalentă, cu scorul de 32-29 (15-14) liderul CSM Oradea, în etapa a VI-a a Diviziei A, Seria A! 

„Un duel de foc. Știam ce meci ne așteaptă, practic este mereu un derby între Oradea și CSM Reșița și mai ales acum, când ei erau pe primul loc în clasament. Noi suntem pe 3, ne-am dorit foarte mult să demonstrăm că putem mai mult. Am făcut vizionări, am pregătit meciul acesta, știam că au făcut șase sau șapte transferuri în vară. Dar iată că am reușit să ne mobilizăm foarte bine și vreau să-i felicit pe jucători, de la cel mai mic la cel mai mare. Au fost exemplari, poarta a ținut, toată lumea s-a autodepășit și am făcut un meci extraordinar. Mă bucur că am reușit să facem un spectacol plăcut ochiului și că s-au bucurat spectatorii împreună cu noi. Ne-au susținut 60 de minute. Tocmai din acest motiv le-am și spus jucătorilor la începutul meciului că trebuie să facem un meci mare, să aducem cât mai multă lume la sală și să plece lumea mulțumită din Polivalentă. Răzvan Apostu a fost un mare plus pentru noi. Avem încă mici greșeli, probabil este vorba de lipsă de concentrare. Ne grăbim și greșim. Am condus la patru sau cinci goluri în prima repriză și n-am reușit să intrăm cu acel avantaj la vestiare din cauza unor mici greșelile individuale. Cum am mai spus, lucrăm în continuare, luăm fiecare meci pas cu pas și bineînțeles că îi motivez ca la fiecare meci să jucăm la victorie.”, a declarat antrenorul-jucător Marius Bahan.

Cel mai bun om de pe teren pentru CSM Reșița a fost de departe portarul Răzvan Apostu, care a avut șase sau șapte intervenții excepționale. De asemenea, portarul a reușit să marcheze și un gol. „A fost un meci echilibrat, poate puțin mai ușor decât ne-am fi așteptat, chit că am câștigat doar la trei goluri. Au fost unele momente mai bune pentru noi, unele mai puțin bune, dar am reușit să gestionăm finalul de meci și să obținem victoria. Eu am prins o zi bună, mulțumită și apărării. M-au ajutat băieții, au făcut un efort deosebit unii dintre ei și țin să le mulțumesc pentru asta. M-am acomodat rapid la Reșița. Băieții au fost foarte primitori din primele zile cu mine. Este un oraș frumos, liniștit, chiar îmi place aici.”, a spus portarul Răzvan Apostu.

Coordonatorul secției de handbal, Adrian Acea, a spus la finalul partidei: „Aș dori ca pe această cale să-i dedic victoria domnului primar Ioan Popa și îi mulțumesc pentru susținerea și încrederea pe care ne-a acordat-o până acum. Sunt sigur că ne va susține și în continuare, și totodată, îi mulțumesc și președintelui Cristi Bobar, care este mereu alături de noi.”

CSM Reșița: Apostu (1), Mușet, Sztanoji, Starchenko (3), Bondoc (1), Bahan, Măceșanu (1), Ignat (3), Heimbach (6), Gîrban (10), Kirsch (7), Scurt, Delcea, Radosavlevici.

Trei echipe, CSM Oradea, CS Universitatea Cluj și CSM Reșița, au același număr de puncte, 12, sunt departajate de golaveraj și sunt poziționate pe primele trei locuri în această ordine. În ultima etapă din tur, Reșița va juca pe 27 octombrie, în deplasare, cu CS Unirea Sânnicolau Mare.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu