Handbaliștii reiau jocurile! Vineri dau piept cu Turda! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatul Ligii Naționale la handbal masculin se reia la sfârșitul acestei săptămâni, iar vineri handbaliștii de la CSM Reșița vor juca de la ora 11, cu AHC Potaissa Turda. La Turda evoluează și Mihai Rohozneanu, fost jucător emblematic al Reșiței!

Echipa pregătită de Bojan Butulija n-a reușit până acum să acumuleze puncte, dar va avea această șansă în perioada imediat următoare, deoarece reșițenii vor juca cinci meciuri în decurs de o lună de zile.

Lucian Ignat lipseşte, deoarece are o problemă la umăr. În rest, suntem toţi valizi şi aş spune că atmosfera este bună, sper să fim mâine destul de relaxaţi. Aşteptările mele sunt să facem un meci bun şi în primul rând să demonstrăm că putem evolua ca o echipă şi putem practica un handbal modern. Chiar dacă avem nevoie de puncte, din punctul meu de vedere, eu aş lăsa rezultatul în planul secund. Ţinând cont că jucăm cu vicecampioana României, eu mi-aş dori, repet, să demonstrăm că putem fi o echipă. În această perioadă am făcut antrenamente pe modelul 2-2-1, adică câte două antrenamente luni şi marţi, unul miercuri, din nou câte două joi şi vineri, apoi unul sâmbătă. Am muncit în continuare. Muncim cu gândul că după meciul cu Turda urmează meciurile care chiar contează foarte mult pentru noi. Sunt partidele cu Vaslui, Buzău, Botoşani şi Bacău. Aceste jocuri vor avea loc în luna decembrie”, a declarat Cristian Pătru, preşedintele secţiei de handbal de la CSM Reşiţa.

La rândul său, antrenorul Butulija consideră că elevii lui sunt pregătiți din toate punctele de vedere. „A fost o pauză lungă de la ultimul meci, ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere şi sperăm la ce-i mai bine. O să întâlnim o echipă foarte bună, vom da tot ce avem în noi şi vom încerca să o surprindem pe Turda. Este mai bine că se joacă etape separate, dar oricum nu putem să ne plângem, pentru că toate echipele joacă în aceleaşi condiţii, fie că sunt meciuri legate sau partide separate. Dar, sigur, pentru toate echipele este mai bine să jucăm doar câte o etapă”, a spus antrenorul Bojan Butulija.

JCS-Ștefan Moraru