Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 12 februarie, cu scorul de 32-27 (13-13), confruntarea cu CSU Pitești, din etapa a II-a a play-off-ului de promovare al Diviziei A!

În prima etapă, handbaliștii pregătiți de Radu Bote și Mihai Rohozneanu s-au impus în deplasare, cu scorul de 31-30, cu CS Medgidia. În acest moment, Reșița este lider, cu 6 puncte, iar CSM Oradea este pe doi, cu 4 puncte.

„Treaba merge bine, chiar înspre foarte bine și ne bucură foarte mult acest lucru. Am muncit mult până acum, muncim în continuare la fel și numai în acest mod vom putea reuși. Avem două victorii în primele două etape în acest play-off de promovare. Sincer, am avut emoții, cu o zi înainte de meci, la antrenament, i-am simțit și pe băieți cu emoții, dar acestea au fost constructive și ne-am motivat să facem un meci bun. Totuși, în prima repriză, la scorul de 11-6 pentru noi, am avut o cădere și s-a făcut 13-13 pe tabelă, până la pauză. Apoi, în repriza a doua ne-am revenit și am câștigat meciul. Muncim în continuare, iar în etapa următoare ne așteaptă una dintre cele mai grele partide, cea cu Oradea. Am mai jucat cu această echipă, am bătut-o la noi la o diferență de nouă goluri, dar totul este istorie. Vom merge acolo să tratăm meciul extrem de serios și mergem cu gândul la victorie. Eu mă așteptam la acest început bun al nostru din play-off, nu știu alții dacă se așteptau. De asemenea, vreau să le mulțumesc acestor spectatori minunați, care ne susțin la fiecare meci de acasă. Mă bucură enorm de mult sprijinul pe care ni-l acordă și le mulțumesc pe această cale. În plus, am văzut destul de mulți copii în tribună, acest lucru mă bucură, căci ei sunt viitorul nostru”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la echipa reșițeană.

Cel mai bun marcator al rosso-nerilor în acest meci, Raul Heimbach, a spus la final: „Suntem bucuroși că am reușit să obținem a doua victorie din play-off. După cum bine se știe, jucăm împotriva primelor două echipe din fiecare serie și aici este altceva față de turul de campionat pe care l-am avut. Acum întâlnim echipe mult mai bune, cu jucători mult mai experimentați. Am încredere în colegii mei că vom face un play-off bun și la final vom vedea pe ce loc ne vom clasa, sper cât mai sus. Le mulțumesc spectatorilor că au venit la meci, că ne-au susținut și pentru faptul că au încredere în continuare în noi. Chiar dacă avem o echipă tânără, am reușit să ne motivăm și să câștigăm acest meci. Sper ca să arătăm aceeași atitudine și la celelalte jocuri și să ne impunem în toate meciurile. Vom juca în etapa viitoare la Oradea și pot spune că este un avantaj pentru noi, deoarece am mai jucat cu această echipă. Așteptăm cu nerăbdare meciul și cred că o să fie bine pentru noi la final”.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Negru (4), Marius Bahan (3), Radosavlevici (2), Raul Heimbach (8), Daniel Burac, Mircea Negru (3), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (4), Antonio Gîrban, Dorian Turcuman, Lucian Ignat (3), Eduard Belchite (3) și Adrian Acea.

Pentru CSM Reşiţa urmează pe data de 19 februarie partida din deplasare cu CSM Oradea. JCS-Ștefan Moraru