Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii reșițeni au încheiat turneul amical de la Baia Mare pe locul 3, iar joi vor disputa primul meci oficial din acest an!

Reșițenii au disputat două partide la Baia Mare. În primul joc au pierdut cu Minaur, scor 27-32, iar în cel de-al doilea au terminat la egalitate, 25-25, cu CSU Suceava.

„În primul meci, față de cel de-al doilea, am avut mai multă dispoziție de joc. Jocul al doilea s-a desfășurat dimineața, la ora 10 și cred că a fost prea devreme. S-a văzut că nu prea am avut chef de joc. Din această cauză pot spune că am făcut și acel egal. Chiar am egalat din lovitură de la 7 metri în ultimele secunde. Am fi meritat să pierdem meciul. Vom încerca să schimbăm câteva lucruri, pentru că după al doilea meci nu sunt mulțumit de joc. Este bine că nimeni nu s-a accidentat. Ne așteaptă primul meci oficial din acest an, pe data de 30 ianuarie, la Bacău. Prima țintă a noastră atât din antrenamente, cât și din jocuri, este să progresăm ca echipă. Cu fiecare joc care va trece, îmi doresc să ne îmbunătățim jocul cu câteva procente. Până la play-out mai sunt destule meciuri să ne punem la punct. Cei doi jucători noi s-au integrat bine, dar au nevoie de continuitate”, a declarat Bojan Butulija, antrenorul Reșiței.

Primul meci oficial din 2020 al rosso-nerilor va fi joi, 30 ianuarie, de la ora 18:00, în deplasare, cu CSM Bacău.

JCS-Ștefan Moraru