Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După un început ezitant de sezon, când au pierdut acasă cu Universitatea Cluj, handbaliștii de la CSM Reșița și-au intrat rapid în formă și au înregistrat trei succese la rând în campionat, plus unul în Cupa României!

Echipa pregătită de Marius Bahan și Cristian Ionescu a trecut sâmbătă, 12 octombrie, cu 48-33 (23-14) de CSU Politehnica Timișoara, în etapa a V-a a Diviziei A, Seria A. În urma acestui succes, Reșița a urcat pe locul 3, cu 9 puncte obținute în patru etape jucate. Lider este CS Universitatea Cluj cu 12 puncte, iar CSM Oradea este a doua, cu 9 puncte în cont.

CSM Reșița: Vlad Sztanoji, Răzvan Mușeț, Răzvan Apostu, Marius Bahan, Snezan Radosavlevici (4 goluri), Raul Heimbach (3 goluri), Olexandr Starchenko (5 goluri), Andrei Bondoc (6 goluri), Lucian Ignat (3 goluri), Deniss Kirsch (7 goluri), Rareș Scurt (1 gol), Antonio Gîrban (3 goluri), David Delcea (7 goluri) și Sebastian Măceșanu (9 goluri).

Urmează pentru handbaliști partida cu CSM Oradea, meci ce va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea

Adaugă comentariu