Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 2 decembrie, cu scorul de 34-33 (13-14) cu CSU Politehnica Timișoara, în etapa a XIII-a a Diviziei A, Seria A! La mijlocul săptămânii, rosso-nerii au învins și la Sânnicolau Mare, cu 37-28!

„Avem nouă victorii consecutive până în acest moment și pentru acest aspect îi felicit pe băieți pentru acest parcurs. Indiferent de ce se va întâmpla în ultima etapă, din calculele noastre vom termina în această serie pe locul 2. Mă bucură foarte mult acest aspect. Pe de altă parte, îi felicit pe cei de la Timișoara, au venit aici să câștige și acest lucru se vede pe tabelă. Am reușit să câștigăm la un gol, dar a fost un meci prea puțin spectaculos. Ne-am dorit foarte mult să încheiem cu o victorie, dar cu o altfel de victorie, și anume, să facem spectacol și să practicăm un handbal de calitate. N-am reușit acest lucru la acest meci. Poate a contat și faptul că eu sunt accidentat, am o problemă la umăr, la fel și Lucian Ignat este accidentat. Sperăm să ne refacem cât mai repede, ca să începem playoff-ul cu toată lumea aptă de efort. Până în acest moment, pot să-i felicit pe băieţi și să spun jos pălăria pentru ei, pentru ce am obținut. Mulțumesc galeriei şi tuturor suporterilor care din nou am fost în număr mare în Sala Polivalentă!”, a declarat antrenorul Marius Bahan.

Handbalistul Andrei Bondoc a spus la final: „Vreau în primul rând să mulțumesc suporterilor și galeriei că au fost alături de noi. Într-adevăr, nici noi nu ne-am așteptat să fie un meci așa de dificil, noi am vrut să facem spectacol, să facem o apărare bună şi să dăm goluri ușoare, dar n-am reușit acest lucru. Sunt convins că a intervenit o oarecare relaxare, dar eu cred că și oboseala şi-a spus cuvântul, având în vedere că am jucat trei meciuri într-o săptămână. Dar până la urmă, bine că am reușit să luăm cele trei puncte. Vreau să felicit și echipa din Timișoara pentru meciul pe care l-au făcut. Vom trece peste problemele din acest meci. Mă bucur că a fost victorie, dar eu unul nu sunt așa mulțumit de jocul nostru.”

CSM Reşiţa: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu (2), Marius Bahan, Snezan Radosavlevici (3), Raul Heimbach (3), Marian Negru (7), Oleksandr Starchenko, Andrei Bondoc (5), Lucian Ignat, Adrian Acea, Rareş Scurt (1), Antonio Gîrban (7), Denis Barbu (6).

Rosso-nerii au acumulat 33 de puncte și ocupă locul 2 în clasamentul Diviziei A, Seria A. În ultima etapă din retur, Reșița va juca pe 9 decembrie, în deplasare, cu liderul CSM Odorheiul Secuiesc (36 de puncte).

JCS-Ștefan Moraru