Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au disputat deja două meciuri amicale cu Poli Timișoara. Fiind la început de pregătire, reșițenii s-au văzut învinși în ambele partide, dar antrenorul Ilie Vaidasigan este mulțumit de cum s-au comportat băieții în această perioadă.

În primul meci disputat vineri la Reșița, timișorenii s-au impus la zece goluri diferență, 33-23. La fel ca și sâmbătă, în partida disputată de această dată pe teren propriu, 30-22 pentru SCM Politehnica Timișoara.

„Suntem încă la început de drum, avem o echipă în construcție, iar la cele două meciuri cu Poli Timișoara ne-am testat puterile cu o echipă bună a Ligii Naționale. Timișoara a câștigat Cupa României anul trecut. Eu sunt încrezător în băieții mei, chiar dacă diferența de pe tabelă a fost una de opt goluri în cel de-al doilea meci. În primul meci diferența între noi și Poli a fost de zece goluri. Pe zi ce trece, sunt sigur că vom progresa, iar în momentul când va începe campionatul, vom fi la nivelul maxim. Având în vedere faptul că suntem încă la primele antrenamente în sală și venim după două săptămâni de antrenamente fizice, pot spune că sunt mulțumit de băieți. A fost pentru prima dată când am jucat în această nouă formulă și avem câțiva jucători noi. După cum s-a putut vedea, am încercat mai multe formule de atac și de apărare. Sunt mulțumit, dar mai avem mult până să ajungem la nivelul dorit. Timișoara arată foarte bine, este o echipă cu pretenții și care se va bate pentru locurile fruntașe în Liga Zimbrilor. Pentru noi ar fi un lucru extraordinar dacă vom reuși să ajungem în play-off, dar timpul ne va demonstra dacă merităm să fim în Liga Națională sau nu. Dacă vom avea liniște, cred că vom putea rămâne în Liga Națională”, a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei CSM Reșița.

Ștefan Moraru