Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Polivalentă din Reșița a găzduit, duminică 8 decembrie, derby-ul Banatului, în care s-au întâlnit CS Caraș-Severin și Politehnica Timișoara.

O confruntare tradițională, demonstrată și de disputa de duminică. Mai ales că studenții au venit cu dorința de a-și recupera punctele pierdute în tur, încercând să profite de problemele de lot cu care se confruntă partenerii de întrecere. Aveau să se lovească de o formație bine pregătită,din toate punctele de vedere.

Politehnica Timişoara a început mai bine jocul, și, în minutul 8 conduceau cu 3-1, și cu 4-2 (min. 10). Localnicii au revenit însă și au egalat, în minutul 12, la 4-4, iar minut mai târziu au preluat conducerea pe tabela de marcaj. În continuare, a urmat o cursă de urmărire a oaspeților, care au egalat la 9-9 (min. 20).

Dar, din minutul 24, CS Caraș-Severin nu a mai cedat, conducând la pauză cu 13-11. După pauză, susținuți de un public frenetic, elevii antrenorului Aihan Omer s-au distanța și la trei goluri: 16-13 (min. 39); 19-16 (min. 46). Apoi, după 19-18, în minutul 50, „furia” gazdelor și-a spus cuvântul. A urmat 22-18 (min. 53), 23-19 (min. 56). Iar finalul a fost unul strălucitor, cu un 27-22, greu de anticipat la început. Dar, trebuie să recunoaștem, un apart substanțial la obiținerea vitoriei a avut și portarul Emilian Maracico, având multe intervenții salutare, dându-le mai multă încredere colegilor săi.

CS Caraș-Severin: Marocico, Cristian Ionescu, Sămânță – Denis Ionescu (1), Starikov (1), Rohozneanu (5), Grigoraș (3), Marta (5), Turcu (6), Grozăvescu (3), Stan (3), Heimbakh.

Marius Moraru

Adaugă comentariu