Handbalistele, eliminate din Cupă și învinse în Divizia A - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele pregătite de Cristian Busuioc au disputat primele două meciuri oficiale din 2020.

Primul a fost în Cupa României, cu CSM Roman, unde studentele s-au văzut învinse cu scorul de 30-25 (15-15). După acest joc din Cupă de la Roman, fetele de la CSU Reșița au disputat, tot în deplasare, primul joc din campionat împotriva formației CS Marta Baia Mare. Reșițencele au pierdut și acest joc, formația din Baia Mare impunându-se cu scorul de 27-18 (14-7). În etapa a XII-a din turul al doilea al Diviziei A, Seria D, elevele lui Cristian Busuioc vor juca sâmbătă, 25 ianuarie, pe teren propriu, împotriva echipei CSM Târgu Mureș.

CSU Reșița ocupă locul IV, cu 12 puncte, în timp ce Târgu Mureș este pe II, cu 25 de puncte acumulate. Lider este Crișul-Chișineu Criș cu 29 de puncte. Marta Baia Mare, cu doar 3 puncte, este ultima în clasament. În Seria D a Diviziei A participa următoarele formații: ACS Crișul-Chișineu Criș, CSM Târgu Mureș, CSU Oradea, CSU Reșița, CSU Universitatea de Vest Timișoara și CS Marta Baia Mare. Din cauza numărului mic de jucătoare senioare prezente în acest moment la echipă, antrenorul Cristian Busuioc a apelat și la câteva junioare pentru partea a doua a sezonului.

CSU Reșița: Andra Ioța, Popescu Maria, Cristea Alina, Marinela Prykop, Tovt Alina, Bochiș Adela, Șiman Claudia, Bledea Iulia, Vladasel Rebeca, Ibanisteanu Naomi și Dumitrescu Cătălina.

JCS-Ștefan Moraru