Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Duminică, de la ora 11, CS Caraş-Severin – Politehnica Timişoara, în Liga Naţională.

Campionatul ediţiei 2013/2014 a Ligii Naţionale de handbal masculin se va relua duminică, 8 decembrie, după o scurtă pauză de două săptămâni. În etapa I a returului, CS Caraş-Severin va primi vizita formaţiei Politehnica Timişoara. Cu alte cuvinte, iubitorii handbalului vor avea parte de un derby al Banatului, care, de fiecare dată, anticipăm că va fi la un nivel spectacular pe măsură.

Mai ales că timişorenii vor dori să-şi ia revanşa, după înfrângerea din tur, când elevii antrenorului Aihan Omer s-au impus cu scorul de 23-22. Şi, din acest punct de vedere, pe lângă membrii galeriei CS Caraş-Severin sunt aşteptaţi cât mai mulţi suporteri, fiindcă localnicii au nevoie, mai mult ca oricând, de susţinerea tribunelor, având în vedere perioada delicată prin care trec. Din fericire, Tudor Marta va reveni la meciul cu Timişoara. Dar, din păcate, tânărul Nicuşor Negru, una dintre marile speranţe ale clubului, a hotărât să părăsească echipa, tocmai acum când era mare nevoie de aportul său. După memoriul depus, a optat pentru C.S.M. Bucureşti.

„N-am avut prea multe de făcut în această pauză, decât să ne pregătim şi să încercăm să-i recuperăm pe o parte dintre jucătorii accidentaţi, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Marta şi Vaidasigan sunt pe un drum bun, cu o recuperare spre bine. Şi, aşteptăm ca vacanţa de sărbători să ne aducă un an nou mai bun. Să încercăm să recuperăm din puncte şi să completăm lotul. Pentru că returul va fi unul de foc şi noi mizăm foarte mult pe meciuri şi pe punctele puse în joc. Deoarece turul nu a fost unul favorabil. Mă refer la accidentări şi la multe ghinioane. Avem întâlnirea cu Politehnica, o partidă foarte dificilă, pe care, de fiecare dată, noi am abordat-o cu o concentrare maximă. Am avut o evoluţie foarte bună în tur, la Timişoara, unde am câştigat. Acum, presiunea este mult mai mare. Dar, aşa cum ne ştiţi, jucătorii care vor intra în teren, împreună cu mine şi cu cei care vor fi pe bancă, vom juca la sacrificiu. Singurul lucru care ne-a mai rămas este să dăm totul din noi, pentru a onora acest derby al Banatului”.

Marius Moraru

Adaugă comentariu