Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asociaţia Guerrilla Motors din Reşiţa pregăteşte un altfel de eveniment caritabil, ce se va derula vineri, 6 aprilie.

Este vorba despre cea de-a doua ediţie a unei acţiuni debutate anul trecut cu o vizită la Centrul de Plasament Tabita din Bocşa, care va fi vizitat şi în acest sfârşit de săptămână. Programul va debuta la ora 8.00, când membri ai asociaţiei vor merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reşiţa, pentru o acţiune de donare de sânge, la acţiune fiind binevenite şi alte persoane care doresc să se implice.

Bonurile primite pe această cale, dar şi eventualele sponsorizări sau donaţii, vor fi folosite pentru cumpărarea de cadouri pentru copiii din cadrul centrului bocşean, după cum ne-a informat Alexandru Cheţan, vicepreşedintele asociaţiei reşiţene.

Cei de la Guerrilla Motors vor ajunge la ei tot vineri, dar nu oricum! În aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, în Lunca Pomostului, în zona Bistro, va fi organizat un marş de motociclete, până la Centrul Tabita, unde copiii vor putea admira, în voie, „nervoasele“ mijloace de transport. Persoanele care doresc să se implice sau să contribuie la buna derulare a evenimentului – sau care vor să se alăture marşului, cu motocicleta sau maşina –, pot afla mai multe informaţii pe www.guerrillamotors.ro

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu